HOMEDE DORSTVLEGELSCOMMISSIESPARTNERSFOTOALBUMCONTACT
PrinsencommissieOptochtcommissieArtiestencommissieKleintje CarnavalMaf(fia)Vette Brass(ie)Vette Brass(ie) - 2017Vette Brass(ie) Nieuwsflits2de KeusRedactie Dorstvlegel Magazine

DE COMMISSIE VETTE BRASS(IE)

De commissie Vette Brass(ie) bestaat momenteel uit:

 
Luuk van Bree
Michiel Maas
Lynn Janssen
John Slegers
Wils Verberne 
 
De commissie Vette Brass(ie) is opgericht in 2005. Het achterliggende doel was om een middag te organiseren voor de jeugd in de leeftijdscategorie van 12 tot en met 15 jaar; de groep die overal buiten viel. Er zijn sindsdien verschillende optredens geweest. Zo zijn er kletsers geweest, playback acts, Vlierdense reclamefilmpjes en een dj-contest. Ieder jaar wordt de middag drukker bezocht en de laatste jaren is er eigenlijk standaard sprake van een volle zaal op dinsdagmiddag met carnaval.
 
Vanaf 2010 staat de middag van de Vette Brass(ie) ook bekend om de live muziek. Ieder jaar treden er verschillende Vlierdense kinderen/jongeren op (al dan niet samen met hun ouders), begeleid door de Vette Brass(ie) Band. Deze band bestaat uit tien enthousiaste muzikanten die ook buiten de carnaval af en toe een optreden verzorgen. Bezoek ook eens hun facebookpagina.
Ontwerp & Realisatie: Regenmakers Reclamestudio
Downloads